Liên hệ zalo
Bán tài liệu, giáo án tất cả các môn toán, lý,hoá,sinh,văn,sử,địa,tiếng anh, công dân,
Phần mềm bán hàng toàn cầu

Ôn Thi vào 10 Tiếng anh Chuyên đề 6 SPEAKING

Thứ tư - 14/07/2021 22:58
Ôn Thi vào 10 Tiếng anh Chuyên đề 6 SPEAKING, ôn tập thi vào lớp 10 môn tiếng anh năm học 2020-2021, đề thi vào lớp 10 môn tiếng anh năm học 2020-2021, ôn tập thi vào lớp 10 môn tiếng anh năm học 2019-2020, Tổng hợp De thi Tiếng Anh vào lớp 10 có đáp An
Ôn Thi vào 10 Tiếng anh Chuyên đề 6 SPEAKING
Ôn Thi vào 10 Tiếng anh Chuyên đề 6 SPEAKING
ôn tập thi vào lớp 10 môn tiếng anh năm học 2020-2021, đề thi vào lớp 10 môn tiếng anh năm học 2020-2021, ôn tập thi vào lớp 10 môn tiếng anh năm học 2019-2020, Tổng hợp De thi Tiếng Anh vào lớp 10 có đáp An, đề thi vào lớp 10 môn tiếng anh năm học 2019-2020, De thi Tiếng Anh vào 10 có đáp an chi tiết, Tài liệu ON thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh có đáp an, bộ đề ôn thi vào 10 môn tiếng anh (with key), De thi nói tiếng Anh lớp 6 học kì 2, De thi nói Tiếng Anh lớp 6 thi điểm hk2, De thi nói tiếng Anh lớp 6 thi điểm hk2, De thi nói tiếng Anh lớp 6 học kì 1, Các topic thi nói tiếng Anh lớp 6 hk2, Topic for speaking English 6, Topic tiếng Anh lớp 6 học kì 2 ngắn nhất, De thi nói Tiếng Anh lớp 6 thí điểm​​​​​​​

Chuyên đề 6 SPEAKING

1. Hello, My name’s John. ______ to meet you.
A. Please                                 B. Pleased                               C. I’m very well          D. Thank you
2. A: How’s life? –B: ______
A. Sure                                    B. Not too bad, but very busy
C. Very well, thank you          D. Pleased to meet you
3.  A: “Thank you for the lovely present.” –B: “______”
A. Go ahead                            B. Not at all                
C. Come on                             D. I’m pleased you like it
4. - What can I do for you? - _____________.
A. No, I can’t                                                  B. Thanks. I’ll do it                                
C. Thank you. I’m just looking it                   D. Yes. Do it please
5. - Congratulations! You did great. - _____________.
A. It’s nice of you to say so.   B. It’s my pleasure.
C. You’re welcome.                D. That’s okay.
6. - What a lovely house you have! - _____________.
A. I think so                            B. You’re welcome              
C. Thank you                          D. Of course
7. - _____________ a happy marriage should be based on love. – I definitely agree!
A. I really know                      B. As I see it  
C. Personally, I think              D. Do you think
8- Helen:  How are you now ?
       Jane: “_____________________”
A. Thank you                          B. You are welcome.      
C. I’m fine. thanks.                 D. What a pity!
9. Alice: “What shall we do this weekend?”
         Carol: “________________________”
A. Went out for dinner.           B. Oh, that’s good
C. Let’s go out for dinner.      D. No problem.
10.A: How do you do ? I’m Peter.
     B:____________________
A. I’m fine. Thank you.          B. How do you do? I’m John.
C. How are you?                     D. How’s thing?
11. May I ________you to Mr. Jones?
A. tell                                      B. want                       C. introduce                D. speak
12. A: Do you fancy a coffee ?
      B:____________________
A. Oh, dear                             B. Everything is OK
C. Oh, yes. I’d love one          D. How do you do?
13.A: Ms. Nga, please type those letters before noon.
     B: They’ve already __________, sir. They’re on your desk.
A. typed                                  B. been typed              C. being typed            D. been being typed
14. Hoa: how do you usually go to school?
     Linh: ___________________
A. Two kilometers                  B. On foot                  
C. Half an hour                       D. Five days a week
15. Anna: You really have a beautiful dress, Barbara.
      Barbara: Thank you, Anna. ______________.
A. This is your pity                 B. That’s a nice compliment
C. No, thanks.                         D. Yes, it was terrible
16. Helen: “Congratulations!”
      Jane: “______”
A. What a pity!                       B. Thank you.             C. I’m sorry.                D. You are welcome.
17. Linda : “ Excuse me ! Where ‘s the post office?”
    Maria:  “…………………..”
A. Don’t worry                       B. I’m afraid not      
C. Yes, I think so                    D. It’s over there
18. A: “ Bye”
     B: “…………..”
A. Thank you                          B. Meet you again    
C. See you later                       D. See you lately
19:. Alice : “ What shall we do this evening?”
      Carol: “………………….”
A. Thank you                          B. Not at all
C. No problem                         D. Let’s go out for dinner
20. David: “Merry Christmas!” –Jason: “_____”
A. You are the same!              B. Same for you!        
C. The same to you                 D. Happy Christmas with you!
21. A: _____? –B: Once a week
A. How often do you go shopping                              B. How much do you want
C. Are you sure                                                           D. When will you get there
22. A: “Sorry I’m late.” –B: “_____”
A. OK                                     B. Don’t worry                       
C. Hold the line, please           D. Go ahead
23. A: “Good morning. My name is Turner. I have a reservation.” –B: “_______”
A. What do you want?            B. Yes, a single room for two nights
C. I haven’t decided yet. What about you?    D. What do you like?
24. We all said, “ _________!” before Ba blew out the candles on his birthday cake.
A. Happy anniversary             B. Happy New Year
C. Happy birthday to you       D. Congratulations.
25. “ You look nice in that red shirt”
    “ _________________”
A. It’s nice of you to say so    B. am I? Thanks.
C. Oh, poor me                       D. I am interesting to hear that.
26.  Let’s jogging. “- Sorry. __________”
A. I quite agree with you.       B. Yes, let’s do that.
C. Great!                                 D. That’s a good idea, but I am busy
27. “ Let’s go to the movie now.” – “ Oh! _______ .”
A. Good idea! B. I don’t        C. Why’s that?            D. I need it     
28. Mary: “ Whose bicycle is that?” Tom: “________ .”
A. No, it’s over there              B. It’s Jane’s             
C. It’s just outside                   D. It’s your
29 “ I think married women should not go to work. How about you?”- “_____ nonsense!”
A. What           B. What a        C. How           D. How a
30 Peter: “How often do you go to school?” Harry: “______.”
A. I go there early                   B. Every day except Sunday
C. I don’t think so                   D. I go there by bus

______ ."_ movie now."       thờigian
31.     A:    ” Could I speak to Susie May, please ?”
          B:    “........................”
A. Speaking    B. Talking       C. Saying        D. Answering
32. “ Do you mind if I use your bike?”
A. No, you don’t                     B. Yes, It’s my pleasure.         
C. Yes, you do                        D. No, you can use it
33. We said “................” and Mai blew the candles on the cake.
 A. Happy anniversary            B. Happy New Year    
 C. Congratulations                 D. Happy birthday to you
34. A:       ”What can I do for you?”                  B: “...........................”
A. No, You can’t                    B. Thank you. I am just looking       
C. Yes .Do it please                D. Thanks. I will do it
35. Shall we go for a walk?
A. What about go for a walk? B. What about going for a walk?
C. What about going a walk? D. What about going for walk?
 36- I’m sorry. It’s late. I must go now. - ________________.
A. You are welcome               B. Good bye. See you soon
C. Not at all                             D. Hello
37. What’s the matter with you? - ____________
A. I’m fine, thanks                  B. I’ve got a headache
C. Are you free?                     D. All are correct.
38- What a lovely hat you have! – Thanks. ……………. .
A. that’s OK                           B. I don’t care           
C. I’m glad you like it             D. certainly
39- Ann: Do you think you’ll get the job?- Mary: _________
A. I know so                            B. Well, I hope so
C. I think not                           D. Yes, that’s right
40. A: Excuse me, What’s the time?
       B:  Sorry. I_______ .
A. don’t see                             B. know
C. don’t have a watch             D. won’t know
41 “Merry Christmas!” – “ _______ ”
A. Same for you!                    B. The same to you! 
C. Happy to you!                    D. Good. I like it.
42. Anne: “Thanks for the nice gift!”
 John: “______” .
A. I’m glad you like it.           B. You’re welcomed. 
C. In fact, I myself don’t like it.                     D. But do you know how much it costs?.
43. Why do you walk so fast ? _ I'm _______ .
A. in a hurry    B. in hurry       C. must hurry  D. must be hurry
44. “You missed a good chance in your career”
“Yes , I _______ that job when Mr. Johnson offered”
A. must have taken                 B. should have taken 
C. could have taken                D. might have taken
45. “How much coffee is left in the pot ?”_ “ ________”
A. Not one                              B. Not some                C. Nothing                      D. None
46 “Would you like some more sugar?”
   - “________”.
A. Yes, I would                      B. No, thank you        
C. Yes, no more                      D. No, just a little.
47. Peter: “I enjoy listening to pop music”
           Maria: “________”
A. So do I                                B. I’m, too                      
C. I don’t                                 D. Neither do I
48. _ “ Good morning. Can I help you?”
      _ “ Yes, please. ________ a book about Vietnam.”
A. I’d like        B. I buy           C. I will look   D. I could have
49. – “ Shall I open the window?”
     _ “ ________”.
A. No, please                           B. No, not me 
C. Yes, please                         D. Yes, you shall
50. -“This bag is too heavy for me.”
      -“_____________ you a hand then.”
A. I’m giving                          B. I’m going to give
C. I’d give                               D. I’ll give
51. “____________?”
     - : I’m being served, thanks”
A. What do you need              B. Why don’t you order         
C. Can I help you                    D. Can I serve now
52. –“I have passed the final examinations!”
      _ “ ___________! Let’s go out to celebrate.”
A. Congratulations                  B. Congratulation                  
C. Congratulate                       D. Congratulating
53. –“ You are driving too fast.”
     _ “Yes, I was. _______”
A. Sorry                                  B. Mind never head               
C. Be quick                             D. Half an hour
54. –“ Have a good holiday, Jane.”
     _ “______________,Jim”
A. You too                              B. You will                  C. You have                D. You do
55.  –“ Why don’t you ask Tom for help?”
      _ “___________”
A. That’s a good idea             B. Never mind
C. I hope so                             D. Yes, please
56. – “Would you like to go out with me tonight?”
     _ “Yes,________. Where shall we meet?”
A. Of course                            B. I’d love to               C. I like too                 D. So do I
57. –“Can you tell me how to get to the post office?”
     _ “Sure. _________ on the left.”
A. Following the first turning B. Turn next
C. Take the first turning          D. Take turn

ĐÁP ÁN
UNIT 6: SPEAKING
 
1.   B
2.   B
3.   D
4.   C
5.   A
6.   C
7.   C
8.   C
9.   C
10. B
11. C
12. C
13. B
14. B
15. B
16. B
17. D
18. C
19. D
20. C  
21. A
22. B
23. B
24. C
25. A
26. D
27. A
28. B
29. A
30. B  
31. A
32. D
33. D
34. B
35. B
36. B
37. B
38. C
39. B
40. C  
41. B
42. A
43. A
44. B
45. D
46. B
47. A
48. A
49. C
50. D  
51. C
52. A
53. A
54. A
55. A
56. B
57. C
​​​​​​​​​​​>>>CLICK ĐỂ XEM CÁC CHỦ ĐỀ TIẾNG ANH ÔN THI VÀO 10 KHÁC<<<
​​​​​​​

Tổng số điểm của bài viết là: 5 trong 1 đánh giá

Xếp hạng: 5 - 1 phiếu bầu
Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

DANH MỤC TÀI LIỆU
Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây